14 velj 2017

ODRŽANA INFO RADIONICA ZA PODMJERU 6.3. „POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA“

Dana 14. veljače 2017. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja održana je info radionica na kojoj je predstavljen natječaj za tip operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Navedeni tip operacije sastavni je dio mjere M06 „Razvoj poljoprivrednih gospodarstava i poslovanja“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

U ime organizatora radionice, prisutnima se na početku obratila ravnateljica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, Melita Birčić te im poželjela dobrodošlicu i uspjeh kod podnošenja Zahtjeva za potporu na navedeni Natječaj.

Nakon uvodnih riječi, uslijedila je prezentacija samog natječaja, kojeg je predstavila Mateja Lončar, stručna suradnica u PORI s ciljem upoznavanja potencijalnih korisnika s uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim troškovima, procesom prijave te natječajnom dokumentacijom.

Na prezentaciji su sudjelovali nositelji i članovi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice bio je upoznati potencijalne prijavitelje s mogućnostima koje im nudi aktualni Natječaj kako bi poboljšali i unaprijedili poslovanje svojih poljoprivrednih gospodarstava.

 

pora logo

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci