11 kol 2016

OBJAVLJENA RANG LISTA PROJEKATA U OPERACIJI 4.1.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je listu projektnih prijedloga kojima su izdane Privremene odluke o raspodijeli sredstava iz Operacije 4.1.1. “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava” u sklopu Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Na natječaj iz Operacije 4.1.1. zaprimljeno je ukupno 1.107 prijava pri čemu je traženi iznos potpore iznosio 2,1 mlrd. kuna. 

Nakon izvršene analize, Agencija za plaćanja u poljoprivredi ribarstvu i ruralnom razvoju je na svojim službenim stranicama objavila listu projektnih prijedloga kojima su izdane privremene odluke o raspodijeli sredstava. Na Rang listi nalazi se 940 projekata s brojem ostvarenih bodova i vremenom podnošenja zahtjeva za potporu (datum, sat, minute, sekunde). S obzirom na činjenicu da se ne mogu financirati svi projekti u okviru dostupnih financijskih sredstava, privremene odluke izdane su za prvih 241 projekata na rang listi.

IZVOR: mrežne stranice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Više informacija te poveznicu za preuzimanje rang liste možete vidjeti OVDJE.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci