05 kol 2016

XX. NACIONALNO SAVJETOVANJE O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU NA TEMU “PODUZETNIŠTVO BEZ PREPREKA”

Ministarstvo poduzetništva i obrta organizira XX. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu “Poduzetništvo bez prepreka”, koje će se održati 1. i 2. rujna 2016. godine u Splitu – Podstrana (Hotel Le Meridien, Split).

Savjetovanje započinje u popodnevnim satima u četvrtak, 01. rujna te je nakon otvaranja planirana panel diskusija na teme „Zajedništvom do poduzetništva bez prepreka“.

U večernjem dijelu planirana je dodjela nagrada najboljima poduzetnicima i to od najboljih mikro, malih i srednjih poduzetnika, do najboljeg obrtnika, klastera te žene poduzetnice i dr.. Nagrade najboljima uručit će predstavnici Vlade Republike Hrvatske i gosti savjetovanja iz inozemstva.

Drugi dan Savjetovanja, petak, 02.rujna 2016. godine započinje sa panelom diskusijom „Tu smo zbog vas i za vas“ i nastavlja se sa predavanjima u skladu s temom savjetovanja.

Savjetovanje tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja te predstavlja prigodu za razmjenu iskustava i dobre prakse, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i isticanje prilika i mogućnosti za unaprjeđenje konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva.

Više informacija o ovom događaju, možete pronaći ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci