23 svi 2016

MINISTARSTVO REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE ODOBRILO 2.129.000,00 KUNA ZA 10 PROJEKATA IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je popis odabranih projekata za sufinanciranje po Programu održivog razvoja lokalne zajednice za 2016. godinu.

Poziv za iskaz interesa za dodjelu financijskih sredstava u okviru Programa održivog razvoja lokalne zajednice za 2016. godinu Ministarstvo je objavilo dana 10. ožujka 2016. godine. Alokacija za Koprivničko-križevačku županiju iznosila je 2.129.000,00 kn, a prihvatljivi prijavitelji bile su jedinice lokalne samouprave s indeksom razvijenosti I., II. i III. skupine. Sredstva su bila namjenjena za radove na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji objekatačija realizacija doprinosi povećanju standarda komunalnih i socijalnih usluga, te povećanju razine gospodarske infrastrukture.

Odmah po objavi Poziva PORA Razvojna agencija Podravina i Prigorje uputila je dopis svim prihvatljivim jedinicama lokalne samouprave, te ponudila stručnu i tehničku pomoć u pripremi zahtjeva, koju je većina općina i koristila.

Prema objavljenim rezultatima Ministarstvo je odobrilo sufinanciranje za 10 projekata iz Koprivničko-križevačke županije u ukupnom iznosu 2.129.000,00 kuna i to kako slijedi:

a projekti

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci