11 svi 2016

NAJAVA WEBINARA NA TEMU NATJEČAJA ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA ZA INOVACIJE – SME INSTRUMENT

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG-BICRO i Europska poduzetnička mreža organiziraju webinar na temu natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava za inovacije – SME Instrument (Obzor 2020.) koji će se održati u srijedu, 18. svibnja 2016. s početkom u 10.30 sati.

Predviđeno trajanje webinara je oko dva sata.

SME Instrument je natječaj u okviru programa Obzor 2020, namijenjen visoko inovativnim malim i srednjim poduzećima s velikim potencijalom rasta, koja imaju globalne ambicije da drastično promijene postojeće stanje na tržištu. SME Instrument provodi se u tri faze, s ciljem preobrazbe disruptivnih ideja u konkretna, inovativna rješenja s europskim i/ili globalnim utjecajem.

Webinar će voditi Kristjan Zemljič, stručnjak iz područja pripreme EU projekta (ECQA certified project manager, ILM ELITE executive PM certification). Kristjan Zemljič aktivan je na području EU fondova više od 12 godina. Za to vrijeme radio je kao koordinator EU obrazovnog programa za Nacionalnu agenciju (CMEPIUS), konzultant, projektni menedžer, financijski menadžer i poslovni coach. Posljednje 4 godine na čelu je konzultantske i coaching firme OdobrenO. Njegovo poduzeće dio je međunarodnog konzorcija »Entrepreneur 2.0« u kojem sudjeluju organizacije iz 7 zemalja. Također, bio je na čelu uspješnog međunarodnog projekta Career plan 50+, koji je bio predstavljen i u Državnom Svetu Republike Slovenije.

Program webinara možete pogledati OVDJE.

Registracija za webinar vrši se OVDJE do 16. svibnja 2016. 

Pristup webinaru omogućen je preko linka:  https://connect.carnet.hr/hamag-bicro/

Sve što je potrebno je povezati se na gore navedenu poveznicu 10 minuta prije početka webinara, logirati se kao „GOST” i upisati svoje ime i prezime.

Za sve dodatne upite možete se obratiti na mail: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci