06 svi 2016

KONFERENCIJA MINISTARSTVA GOSPODARSTVA POVODOM OBJAVE JAVNOG POZIVA “POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH PROIZVODA I USLUGA KOJE PROIZLAZE IZ AKTIVNOSTI ISTRAŽIVANJA I RAZVOJA“ TE NAJAVA INFORMATIVNIH RADIONICA ZA POTENCIJALNE KORISNIKE

Povodom objave javnog poziva na dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstva za „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koje proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja” Ministarstvo gospodarstva organizira konferenciju INNOVA 2016. kao i radionice za potencijalne korisnike.

Konferencija će se održati u ponedjeljak 9. svibnja 2016. godine u hotelu Sheraton (Ulica kneza Borne 2, Zagreb) s početkom u 12,00 sati.

Prijave na konferenciju INNOVA 2016. možete poslati na e-mail adresu [email protected].

Pozivnicu možete preuzeti OVDJE.

Također, najavljujemo kako će se informativne radionice za potencijalne korisnike i zainteresirane građane održavati Zagrebu, Varaždinu, Opatiji, Osijeku i Splitu prema rasporedu koji možete preuzeti OVDJE.

Edukacijska radionica za prijavitelje s područja Koprivničko-križevačke županije održat će se dana 12. svibnja 2016. u Varaždinu s početkom u 10,00 sati.

Prijave za informativne radionice možete poslati na e-mail adresu: [email protected].

U predmetu poruke potrebno je naznačiti grad za koji se prijavljujete.

Broj sudionika na konferenciji i radionicama je ograničen.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci