20 tra 2016

OBJAVLJEN JAVNI NATJEČAJ ZA SUFINANCIRANJE PROGRAMA I PROJEKATA STRUKOVNIH UDRUGA U TURIZMU I/ILI UGOSTITELJSTVU U 2016. GODINI

Ministarstvo turizma objavilo je Javni natječaj za Sufinanciranje programa i projekata strukovnih udruga u turizmu i/ili ugostiteljstvu u 2016. godini.

Prihvatljivi korisnici su strukovne udruge u turizmu i/ili ugostiteljstvu koje statutom imaju utvrđeno djelovanje u području turizma i/ili ugostiteljstva, a koje su uskladile statut sa Zakonom o udrugama ili su podnijele zahtjev za usklađenjem pri nadležnom uredu.

Ukupna planirana vrijednost javnog natječaja je 2.800.000,00 kn. Minimalan iznos zatraženih sredstava po programu/projektu je 50.000,00 kn dok je maksimalan iznos 300.000,00 kn. Po pojedinom programu/projektu može se zatražiti maksimalno do 70% vrijednosti programa/projekta.

Kategorije prihvatljivih troškova:
Ljudski resursi (plaće/naknade voditelju/ici programa/projekta, te provoditeljima    aktivnosti)
Putovanja (putni troškovi, dnevnice i troškovi smještaja za potrebe obavljanja  pojedinih aktivnosti)
Oprema i roba (u pravilu do 10%)
Ostali troškovi, usluge (kampanje, troškovi praćenja i vrednovanja provedbe programa/projekta, drugi troškovi neophodni i neposredno vezani i nužni za provedbu projektnih aktivnosti i sl.)

Natječaj traje do 11. svibnja 2016. godine, a rok za provedbu prijavljenih projekata je 28. veljače 2017. godine.

Više o natječaju i potrebnoj dokumentaciji pogledajte na sljedećoj web stranici:

http://www.mint.hr/default.aspx?id=370

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 048/621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci