09 velj 2016

PORA KKŽ NA SASTANKU S RAVNATELJIMA OSNOVNOŠKOLSKIH I SREDNJOŠKOLSKIH USTANOVA U KKŽ ODRŽALA PREZENTACIJU NA TEMU MOGUĆNOSTI KORIŠTENJA EU SREDSTAVA IZ OPERATIVNOG PROGRAMA MAĐARSKA-HRVATSKA 2014.-2020.

U ponedjeljak, 08. veljače 2016. godine održan je sastanak zamjenika župana Ivana Pala sa ravnateljima osnovnih i srednjih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija. Sastanak je održan u prostorima Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica.

Jedna od točki dnevnog reda bila je i prezentacija mogućnosti korištenja EU sredstava iz Operativnog programa Mađarska-Hrvatska za razdoblje 2014.-2020., budući da se prvi natječaj uskoro očekuje. Prezentaciju svih mogućnosti za prijavu projekata u okviru navedenog programa održala je ravnateljica PORE KKŽ Melita Birčić. Jedan od prioriteta Operativnog programa je i obrazovanje, odnosno značajan dio sredstava bit će namijenjen financiranju raznih projekata iz područja obrazovanja i školstva. Stoga je svim ravnateljima detaljno prezentiran navedeni prioritet te su im, sukladno bogatom iskustvu PORE KKŽ iz protekla tri natječaja, pružene sve relevantne informacije vezane uz pripremu i provedbu projekata u okviru navedenog programa.

IMG 1891mIMG 1892m

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci