22 lis 2015

ODRŽAN SASTANAK ZA ISKAZ INTERESA ZA UKLJUČIVANJE PODUZETNIKA S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KLASTER MALIH PODUZETNIKA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 21. listopada 2015. godine u HGK Županijskoj komori Koprivnica, održan je sastanak za iskaz interesa za uključivanje poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije u Klaster malih poduzetnika Koprivničko-križevačke županije.

Organizatori ove inicijative HOK Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i HGK Županijska komora Koprivnica kontinuirano potiču udruživanje poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije kroz niz aktivnosti kao što su organizacija zajedničkih nastupa na sajmovima za poduzetnike i organizacija tematskih edukacija vezano uz udruživanje kako bi bili konkurentniji na tržištu. To je ujedno i misao vodilja ove inicijative, budući da im članstvo u klasteru može otvoriti niz novih mogućnosti i prilika da unaprijede svoje poslovanje i poboljšaju svoj položaj na tržištu.

Klaster predstavlja veliki potencijal za suradnju, rast i razvoj kako pojedinih subjekata, tako i cijele društvene zajednice, stoga se on može promatrati kao svojevrsni oblik društveno odgovornog djelovanja, angažiranja resursa na stvaranju novih vrijednosti ne samo za dobrobit pojedinih subjekata, već i za dobrobit društva u cjelini.

Na sastanku je sudjelovalo dvadesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije, koji su iskazali zadovoljstvo pokrenutom inicijativom te prepoznali dobrobit i korist za svoje poslovanje.

Organizatori pozivaju sve zainteresirani male poduzetnike koji se bave proizvodnom djelatnošću da se priključe ovom Klasteru, a za sve dodatne informacije možete se obratiti u:
– u HOK Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na e-mail: [email protected] ili tel: 623-408;
– u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na e-mail: [email protected] ili tel: 621-978;
– u HGK Županijsku komoru Koprivnica na e-mail: [email protected] ili tel: 674-560.

Klaster malih poduzetnika Koprivničko-križevačke županije osnovati će se uz potporu Ministarstva poduzetništva i obrta u okviru „PODUZETNIČKOG IMPULSA” Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

IMG 1428IMG 1430IMG 1437

 

 

 

 

 

hok s tekstomPORA-LOGO-jpghkg s tekstomminpo logo

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci