14 kol 2015

NAJAVA POZIVA – PODRŠKA RAZVOJU MSP U TURIZMU POVEĆANJEM KVALITETE I DODATNE PONUDE HOTELA

Na stranicama Strukturnih fondova objavljena je najava Poziva na dostavu projektnih prijedloga u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Europski fond za regionalni razvoj, nadležno tijelo Ministarstvo poduzetništva i obrta.

Javna objava Poziva očekuje se u trećem kvartalu 2015. godine, a trajat će do iskorištenja sredstava a najkasnije do 31. prosinca 2020.. Potencijalni prijavitelji su mali i srednji poduzetnici, obrtnici.

Otvoreni Poziv na dostavu projektnih prijava će se provoditi u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost”; Investicijski prioritet 3d „Potpora stvaranju kapaciteta MSP-a za uključivanje u proces rasta na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i inovacijskim procesima”; Specifični cilj 3d1 „Poboljšan razvoj i rast malih i srednjih poduzetnika na domaćim i stranim tržištima”; Aktivnost 3d1.1. „Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP–ova”.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 40 milijuna EUR. Poziv je namijenjen MSP-ima kako bi se potaknule investicije u početna ulaganja povezana s izgradnjom novih, proširenjem kapaciteta i/ili povećanjem kvalitete postojećih hotela, uključujući diversifikaciju ponude hotela na usluge koje hotel prethodno nije nudio, a s ciljem produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti MSP-a u turizmu.

Cjelokupnu najavu Poziva možete pronaći na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1170.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci