05 lip 2015

OBAVIJEST O OTVORENOM JAVNOM POZIVU ZA ISKAZ INTERESA MINISTARSTVA TURIZMA I MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA

Obavještavamo Vas da je objavljen Javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda i/ili poboljšanje postojećih, koji doprinose razvoju turističkih destinacija.

Predmet Javnog poziva je identifikacija interesa i potreba malih i srednjih poduzetnika za ulaganjem u projekte razvoja kampova i marina s dodatnim sadržajima te tematskih parkova koji bi mogli imati perspektivu za sufinanciranje iz Strukturnih fondova EU, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020., kroz Prioritet 3 „Poslovna konkurentnost”.

Javnim pozivom se kroz iskaz interesa nositelja navedenih turističkih projekata formira baza (projekata) i identificira njihov stupanj spremnosti za provedbu i/ili apliciranje za sredstva Strukturnih fondova.

Projekti koji se mogu aplicirati su:

     – Projekti kampova 4 i 5 zvjezdica s obveznim dodatnim sadržajima

     – Projekti marina 4 i 5 sidara s obveznim dodatnim sadržajima

     – Projekti tematskih parkova

Prijavitelji projekata mogu biti mikro, mala ili srednja poduzeća sukladno definiciji malih i srednjih poduzeća Uredbe Komisije (EU) 651/2014.

Rok za dostavu projektnih prijedloga je 30. lipanj 2015. godine, a zahtjev se podnosi na propisanom obrascu te šalje e-poštom na adresu: [email protected].

Detaljne informacije o navedenom Pozivu možete pronaći na sljedećem linku: http://www.mint.hr/default.aspx?id=370.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci