23 tra 2015

PREDSTAVNICE PORE SUDJELOVALE NA DOGAĐANJU „ZAJEDNO DO EU FONDOVA“ U VARAŽDINU

U srijedu, 22. travnja u hotelu Turist u Varaždinu održano je događanje pod nazivom „Zajedno do EU fondova” – za ravnomjeran razvoj svih hrvatskih krajeva. Događanje je organizirano od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, s ciljem predstavljanja mogućnosti financiranja razvojnih projekata korištenjem sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Događanju su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali zamjenik župana Ival Pal i voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i europske fondove Vladimir Šadek, dok su ispred PORE Razvojne agencije prisustvovale ravnateljica Melita Birčić i voditeljica Odjela za razvojne EU projekte Senada Ranilović.

Potpredsjednik Vlade RH i ministar regionalnog razvoja i fondova EU Branko Grčić uvodno je govorio o svim mogućnostima koje za hrvatske prijavitelje pružaju Europski strukturni i investicijski fondovi, dok su daljnje prezentacije održali ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović. Osim njih, događanju su prisustvovali i zamjenici i pomoćnici ministara, zatim župani, gradonačelnici i načelnici.

Europski strukturni i investicijski fondovi pružaju brojne mogućnosti za realizaciju projekata u javnom, privatnom i civilnom sektoru, kroz pripremljene operativne programe te kroz brojne natječaje koji se uskoro očekuju.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci