27 ožu 2015

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE NA TEMU “KAKO OSMISLITI I NAPISATI PROJEKT I DOBIVATI SREDSTVA IZ EU FONDOVA”

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike pod nazivom “Kako osmisliti i napisati projekt i dobivati sredstva iz EU fondova”.

Seminar je održan 24. i 25. ožujka 2015. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je dvadesetak poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

U dva dana trajanja seminara, poduzetnici su mogli čuti potrebne informacije o ostvarenim preduvjetima za prijavu na nacionalne i EU projekte, razlici između nacionalnih i EU fondova, pristupu izrade logičke matrice, ključnim koracima prilikom pripreme projekata, mogućnostima financiranja projekata i o osnovama izrade proračuna.

Poduzetnici su iskazali zadovoljstvo održanim seminarom, prvenstveno radi učinkovite interakcije grupe i predavača kao i iznošenja konkretnih primjera s ciljem što kvalitetnije pripreme budućih projekata.

Izvođač seminara bilo je Obrtničko učilište POUKA, a prisustvovanje za poduzetnike besplatno, jer je seminar sufinanciran iz sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2014. godinu.

IMG 5565

IMG 5568

IMG 5563

IMG 5543

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci