27 ožu 2015

OBAVIJEST O PRODUŽENOM ROKU PRIJAVE ZA SUDJELOVANJE NA SAJMU INTEROP U LAS VEGASU DO 1. TRAVNJA 2015.Obavještavamo Vas da se zbog velikog interesa poduzetnika, rok za prijavu za sufinanciranje troškova sudjelovanja hrvatskih kompanija na inozemnom sajmu I

Obavještavamo Vas da se zbog velikog interesa poduzetnika, rok za prijavu za sufinanciranje troškova sudjelovanja hrvatskih kompanija na inozemnom sajmu INTEROP u Las Vegasu produžuje do 01. travnja 2015.

Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sudjelovanje na međunarodnom sajmu INTEROP Las Vegas 2015 i posjet Silicijskoj dolini objavili su Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) 16. ožujka 2015. Ovo je sjajna prilika za sudjelovanje na vodećem, neovisnom tehnološkom sajmu koji inspirira i povezuje IT zajednicu diljem svijeta. Poduzetnicima iz IT sektora pruža mogućnost umrežavanja, upoznavanja s novim programima i edukacije koje pomažu tvrtkama u realizaciji njihova akcijskog plana. Sajam se održava u Las Vegasu od 27. travnja do 1. svibnja 2015.

Davatelj potpore ukupnog iznosa 180.000,00 kuna je Ministarstvo poduzetništva i obrta, a javni poziv provodi HAMAG-BICRO. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Republike Hrvatske.

Više informacija možete pronaći na sljedećem linku: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=4146

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel. 621-978 ili na e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci