24 ožu 2015

POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „POVEĆANJE RAZVOJA NOVIH PROIZVODA I USLUGA KOJI PROIZLAZE IZ AKTIVNOSTI ISTRAŽIVANJA I RAZVOJA“

Ministarstvo gospodarstva povodom pripreme Nacrta Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja” otvara javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću.

Ministarstvo poziva predstavnike zainteresirane javnosti da najkasnije do 07. travnja 2015. godine dostave svoje prijedloge i komentare na predloženi Nacrt Poziva za dostavu projektnih prijedloga putem obrasca za sudjelovanje u savjetovanju na e-mail adresu: [email protected]

Po završetku savjetovanja, svi pristigli komentari i primjedbe bit će javno dostupni na internetskoj stranici Ministarstva gospodarstva.

Više o gore navedenome možete pronaći na slijedećem linku: http://www.mingo.hr/page/poziv-za-dostavu-projektnih-prijedloga-povecanje-razvoja-novih-proizvoda-i-usluga-koji-proizlaze-iz-aktivnosti-istrazivanja-i-razvoja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci