13 ožu 2015

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU KONFERENCIJE “MOGUĆNOSTI I IZAZOVI HRVATSKIH PODUZETNIKA U EU-U”

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj u suradnji s Informacijskim centrom Europe Direct Čakovec organizira konferenciju “Mogućnosti i izazovi hrvatskih poduzetnika u EU-u” koja će se održati u utorak, 17. ožujka 2015. godine u Čakovcu s početkom u 10 sati.

Europska komisija odredila je 10 političkih prioriteta, od kojih ističemo “zapošljavanje, rast i ulaganje” kao jedno od prioritetnih područja. Aktivnosti Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, kao i 13 Informacijskih centara Europe Direct koji djeluju u Hrvatskoj uz financijsku potporu Europske unije, usmjerene su na promoviranje navedenih prioriteta, kao i na predstavljanje politika i mjera na razini Europske unije povezanih s navedenim prioritetima.

Tema konferencije 17. ožujka 2015. je poduzetništvo. Poduzetništvo predstavlja važan čimbenik gospodarske djelatnosti, kako u Europskoj uniji, tako i u Republici Hrvatskoj. Na konferenciji će se predstaviti mogućnosti koje hrvatski poduzetnici mogu iskoristiti kao građani Europske unije, te predstaviti strategije i mjere koje postoje na razini Republike Hrvatske. Završni dio konferencije zamišljen je kao panel-diskusija u kojoj će sudjelovati predstavnici Europske komisije, ministarstva obrta i poduzetništva, kao i sami poduzetnici.

Konferencija će se održati u zgradi ”Scheier”, Matice hrvatske 2, Čakovec.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci