11 ožu 2015

MINISTAR RADA I MIROVINSKOG SUSTAVA MIRANDO MRSIĆ U KOPRIVNICI PREDSTAVIO „GARANCIJU ZA MLADE“

U utorak, 10. ožujka 2015. godine u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija pod nazivom „Garancija za mlade”.

Na samom početku svim okupljenima uvodno se obratio Julio Kuruc, član Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica, zatim Davorko Vidović, savjetnik za rad i zapošljavanje u Hrvatskoj gospodarskoj komori, Jadranka Čapalija, predstojnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Križevci, Vesna Želježnjak, gradonačelnica Grada Koprivnice i Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije.

Prezentaciju „Garancija za mlade” održao je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić, koji je pojasnio sve aspekte i mogućnosti navedene mjere koju mogu koristiti mlade nezaposlene osobe u dobi od 15 do 30 godina. Na kraju prezentacije ministar je sa suradnicima odgovarao na brojna pitanja mladih nezaposlenih osoba vezana uz korištenje prezentirane mjere, kao i svih ostalih mjera za poticanje zapošljavanja koje nudi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

slika

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci