06 ožu 2015

OBAVIJEST O NAJAVI NATJEČAJA ZA OPERACIJU 7.1.1. SASTAVLJANJE I AŽURIRANJE PLANOVA ZA RAZVOJ JEDINICA LOKALNE SAMOUPRAVE

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je na svojim stranicama sve zainteresirane potencijalne korisnike (gradovi s najviše 10.000 stanovnika i sve općine) obavijest da će sljedeći tjedan biti raspisan Natječaj za operaciju 7.1.1. Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj jedinica lokalne samouprave u okviru Mjere 7. (Podmjere 7.1.).

Prihvatljiva ulaganja unutar operacije 7.1.1. su:

1) izrada ili izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja općine ili grada,
2) izrada ili izmjena i dopuna Strateškog razvojnog programa općine ili grada,
3) izrada ili izmjena i dopuna Strateških planova razvoja pojedinih gospodarskih sektora na području općine/grada koji je korisnik.

Zahtjevi za potporu moći će se podnositi od 11. ožujka do 11. svibnja 2015. godine.

Natječaj će biti objavljen u Narodnim novinama, a sam tekst natječaja kao i svi potrebni obrasci za prijavu moći će se preuzeti s mrežne stranice Agencije za plaćanja odmah po službenoj objavi.

Detaljne informacije nalaze se u Pravilniku o provedbi mjere 07 “Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. kojeg možete vidjeti ovdje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci