10 velj 2015

NAJAVA RADIONICE „PROGRAMI EUROPSKE UNIJE“ ZA PREDSTAVNIKE ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

Obavještavamo Vas da je zbog velikog interesa određen dodatni termin za radionicu „Programi Europske unije” za predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije te će sukladno navedenome, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom i HGK Županijskom komorom Koprivnica, održati radionicu u ponedjeljak, 23. veljače 2015. godine.

Cilj radionice je informirati predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije o Programima Europske unije kao i o aktualnim otvorenim EU natječajima, kako bi bili upoznati s mogućnostima financiranja projekata te kako bi im se pružila stručna pomoć za što kvalitetniju pripremu i pisanje EU projekata za apliciranje na EU natječaje.

Navedena radionica se organizira u svrhu ispunjavanja kriterija za prijavu organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije na objavljeni Poziv Koprivničko-križevačke županije za predlaganje programa/projekata udruga s područja Koprivničko-križevačke županije za 2015. godinu. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja će radionice na temu pripreme i provedbe EU projekata za organizacije civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije organizirati kontinuirano sve do ožujka 2015. godine.

Najavljena radionica će se održati u prostorima HGK Županijske komore Koprivnica.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci