09 velj 2015

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA OBJAVILA JAVNI POZIV ZA TEKUĆI PROJEKT T-100043 U 2015. GODINI

Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv za tekući projekt T-100043 Sufinanciranje kamata za kredite za interesne grupe namijenjene predfinanciranju na području Koprivničko – križevačke županije u 2015. godini. Za provođenje projekta osigurana su sredstva u proračunu Koprivničko – križevačke županije u iznosu od 30.000,00 kuna.

Interesne grupe osoba u ustanovama, udrugama, organizacijama i slično koje se bave ruralnim razvojem moraju imati prebivalište odnosno sjedište na području Koprivničko-križevačke županije.

Svrha projekta je povećati gospodarsku aktivnost, kvalitetu pripreme projekata i povećati mogućnost njihovog iskorištavanja subvencioniranjem kamata za kredite interesnih skupina (LAG-ovi, Proizvođačke organizacije, Klasteri i slične orgaizacije) na području Koprivničko – križevačke županije u 2015. godini.

Subvencionirat će se kamata u iznosu od 2%. Zahtjev se podnosi jednom godišnje.

Zahtjev za sufinanciranjem kamata na kredite za interesne grupe namijenjene predfinanciranju podnosi se do 12. prosinca 2015. godine, odnosno do utroška sredstava, a dostavlja se na adresu:

Koprivničko-križevačka županija
Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu
i međunarodnu suradnju
Nemčićeva 5
48000 Koprivnica
s naznakom «A-100043»

Cjelokupni tekst Javnog poziva, detaljne informacije, te svu potrebnu dokumentaciju i obrasce možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci