04 velj 2015

TIM ZA RURALNI RAZVOJ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE DANA 03. VELJAČE 2015. GODINE U KRIŽEVCIMA ODRŽAO PREZENTACIJU MJERE 4.1. ULAGANJE U FIZIČKU IMOVINU IZ PROGRAMA RURALNOG RAZVOJA RH 2014.-2020.

Tim za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održao je sinoć prezentaciju mjere 4.1. Ulaganje u fizičku imovinu iz Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. u Križevcima, za podmjeru 4.1. operaciju 4.1.1. i 4.1.2., te podmjeru 4.2. operaciju 4.2.1., za koje su objavljeni Natječaji za provedbu.
Prezentacija je održana u Velikoj vjećnici Grada Križevaca koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a uvodno se potencijalnim prijaviteljima obratio zamjenik gradonačelnika mag.ing.agr. Tomislav Katanović i voditelj Tima za ruralni razvoj i Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Koprivničko-križevačke županije Denis Maksić .
Nakon toga je mr. Dario Zagorec iz Savjetodavne službe detaljno prezentirao navedene podmjere i operacije za koje je raspisan Natječaj za provedbu, od temeljnih uvjeta i kriterija koje moraju zadovoljiti potencijalni prijavitelji, postupka ocijenjivanja i praga prolaznosti, te prihvatljivih ulaganja.
Članica Tima ispred PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja Tihana Kraljić posebno je naglasila potrebu financijske sposobnosi potencijalnih korisnika koji trebaju osigurati sredstva za realizaciju ukupne investicije, jer je preduvjet za isplatu potpore dokaz o izvršenom plaćanju.
Nakon prezentacije otvorena je rasprava, te su svi navedeni imali mogućnosti postavljati konkretna pitanja. Na pitanja su odgovarali nazočni članovi Tima za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije: Voditelj Tima Denis Maksić, mr.sc. Dario Zagorec viši koordinator za stočarstvo iz Savjetodavne službe, te Tihana Kraljić i Franjo Babić iz PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.
Prema rasporedu Tim za ruralni razvoj Koprivničko-križevačke županije održat će prezentacije
04. veljače 2015. u Đurđevcu, Trg Sv. Jurja 9, Hotel Picok u 18:00,
05. veljače 2015. u Koprivnici, HGK Županijska komora Koprivnica, Frankopanska 3 u 18:00 sati.

Picture 014Picture 012 copy

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci