27 sij 2015

KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA OBJAVILA JAVNI POZIV ZA TEKUĆI PROJEKT U 2015. GODINI

Koprivničko-križevačka županija objavila je T – 100038 Poticanje apliciranja kapitalnih projekata iz djelatnosti poljoprivrede na korištenje bespovratnih sredstava fondova EU na području Koprivničko – križevačke županije u 2015. godini.

Svrha projekta je poticanje apliciranja kapitalnih projekata iz djelatnosti poljoprivrede na korištenje bespovratnih sredstava fondova EU na području Koprivničko – križevačke županije u 2015. godini.

Subvencionirat će se 30% troškova po računima prihvatljivih troškova, ali ne više od 10.000,00 kn. Korisnici koji su u sustavu PDV, isti nije prihvatljiv trošak.

Prihvaljivi prijavitelji su fizičke i pravne osobe iz djelatnosti poljoprivrede s prebivalištem odnosno sjedištem na području Koprivničko – križevačke županije.

Podnositelj zahtjeva mora biti upisan u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Zahtjev za subvencioniranje apliciranja kapitalnih projekata iz djelatnosti poljoprivrede na korištenje bespovratnih sredstava fondova EU, odnosno nacionalnih fondova sa izvorima financiranja iz EU podnosi se jednom godišnje.

Zahtjev se podnosi do 12. prosinca 2015. godine, odnosno do utroška sredstava uz priloženu svu potrebnu dokumentaciju, a sve informacije u sjedištu Koprivničko-križevačke županije, Nemčićeva 5, 48000 Koprivnica,www.kckzz.hr – javni pozivi, a zahtjev za subvencioniranje apliciranja kapitalnih projekata iz djelatnosti poljoprivrede na korištenje bespovratnih sredstava fondova EU dostavlja se na adresu:

Koprivničko-križevačka županija
Upravni odjel za gospodarstvo, komunalne djelatnosti, poljoprivredu i međunarodnu suradnju
Nemčićeva 5
48000 Koprivnica
s naznakom “A-100038”

Cjelokupni tekst Javnog poziva, detaljne informacije, te svu potrebnu dokumentaciju i obrasce možete preuzeti ovdje.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci