07 stu 2014

POZIVAMO VAS NA PREZENTACIJU „RURALNI RAZVOJ U RH 2014.-2020. I PRIMJERI DOBRE PRAKSE (LEADER)“

U sklopu 17. po redu Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije održat će se prezentacija pod nazivom „Ruralni razvoj u RH 2014.-2020. i primjeri dobre prakse (LEADER)”.

Prezentacija će se održati u nedjelju 9. studenog 2014. godine s početkom u 11,00 sati u prostoru male dvorane Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima, a u organizaciji Koprivničko-križevačke županije i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Prezentaciju pod nazivom „Mjere ruralnog razvoja RH 2014.-2020.” ispred Ministarstva poljoprivrede predstavit će gospodin Marin Kukoč, voditelj Službe za programiranje, praćenje, evaluaciju i promidžbu EU programa ruralnog razvoja dok će „Primjer dobre prakse u Republici Mađarskoj” predstaviti gospođa Mihaela Lončar, voditeljica Lokalne akcijske grupe „PODRAVINA” i gospodin Kruno Đurec, voditelj projekata u Lokalnoj akcijskoj grupi „Prigorje-Zagorje”.

Pozivamo buduće korisnike te sve zainteresirane da prisustvuju predstavljanju mjera „Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014.2020.” kako bi se pravovremeno upoznali s navedenim mjerama te pripremili za prijavu na nadolazeće natječaje.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci