04 stu 2014

JAVNI NATJEČAJ MINISTARSTVA GOSPODARSTVA ZA DODJELU FINANCIJSKE POTPORE ZA PROVEDBU PROJEKATA SAVJETOVANJA POTROŠAČA ZA RAZDOBLJE 2014. – 2015. GODINE

Ministarstvo gospodarstva objavilo je Javni poziv za dodjelu financijske potpore za provedbu projekata savjetovanja potrošača za razdoblje 2014.-2015. godine.

Cilj Natječaja je dodjela financijske potpore udrugama koje djeluju u području zaštite potrošača u Republici Hrvatskoj, za sufinanciranje projekata savjetovanja potrošača, u okviru rasploživih sredstava iz državnog proračuna Republike Hrvatske na poziciji Ministarstva gospodarstva, kao i u okviru raspoloživih sredstva iz proračuna jedinica lokalne samouprave.

Prijaviti se mogu nevladine, neprofitne organizacije – udruge registrirane prema Zakonu o udrugama („Narodne novine”, br. 74/2014.), čije je primarno djelovanje usmjereno na područje zaštite prava i ekonomskih interesa potrošača te koje aktivno djeluju u području zaštite prava potrošača u Republici Hrvatskoj.

Poziv je otvoren do 23. studenog 2014. godine.

Dodatne informacije o Javnom pozivu, kao i pripadajući obrazac za prijavu, možete pronaći na slijedećem linku: http://www.mingo.hr/page/javni-natjecaj-za-dodjelu-financijske-potpore-za-provedbu-projekata-savjetovanja-potrosaca-za-razdoblje-2014-2015-godine.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj telefona: 048/621-978 ili putem e-maila: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci