03 lip 2014

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU INFORMATIVNIH RADIONICA “MODERNIZACIJA ŠKOLSKIH KURIKULUMA U STRUKOVNIM ŠKOLAMA U SKLADU S HRVATSKIM KVALIFIKACIJSKIM OKVIROM I POTREBAMA TRŽIŠTA RADA – FAZA II”

Informativne radionice za otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga “Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s Hrvatskim kvalifikacijskim okvirom i potrebama tržišta rada – faza II” iz Operativnog programa – Razvoj ljudskih potencijala 2007.- 2013. održat će se 13., 16. i 17. lipnja 2014. u konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38, Zagreb.

Natječaj je objavilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta 20. svibnja 2014. te je isti dostupan na www.strukturnifondovi.hr

Cilj radionica je detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima, prioritetima i ostalim kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti samo djelatnici/ice institucija sukladno kriterijima prihvatljivosti prijavitelja navedenima u Uputama za prijavitelje za gore navedeni natječaj.

Broj sudionika na informativnoj radionici je ograničen te se može prijaviti samo po jedan djelatnik/ica iz pojedine institucije. Rok za prijavu na radionicu je 5. lipnja 2014. godine do 16 sati. Svi sudionici koji su poslali prijavu, bit će obaviješteni o rezultatima prijave najkasnije dva dana nakon roka zatvaranja prijava.

Za sudjelovanje na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac dostupan na slijedećem linku http://public.mzos.hr/Default.aspx?art=13229&sec=1933

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci