20 ožu 2014

OBJAVLJEN JAVNI POZIV MINISTARSTVA PODUZETNIŠTVA I OBRTA ZA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA ZA PODUZETNIKE ZA SHEMU „PRIMJENA INFORMACIJSKE I KOMUNIKACIJSKE TEHNOLOGIJE ZA POBOLJŠANJE POSLOVNIH PROCESA“

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv na dostavu projektnih prijava za poduzetnike za shemu dodjele bespovratnih sredstava „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa”.

Operativni program “Regionalna konkurentnost 2007.-2013.” usmjeren je poboljšanju konkurentnosti u Hrvatskoj, kako na nacionalnoj tako i na regionalnoj razini, a financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Potpore u okviru ovog javnog poziva dodjeljivati će se za analizu postojećih poslovnih procesa, kao i njihovu modernizaciju, inovaciju i digitalizaciju, uključujući i izdatke za informatičku opremu i softver.

Cilj poziva je potaknuti uvođenje naprednih e-poslovnih modela i potaknuti razvoj, rast i konkurentnost mikro, malih i srednjih poduzeća.

Minimalan iznos potpore je 150.000,00 kn, a najveći iznos 750.000 kn sufinanciranja bespovratnih sredstava prema prihvatljivim troškovima.
Intenzitet potpore može iznositi od minimalno 70% do maksimalno 85%.

Javni poziv je otvoren od 19. ožujka 2014. do 30. lipnja 2015. godine.

Navedeni Javni poziv možete pronaći na sljedećem linku: http://www.strukturnifondovi.hr/contest/open/primjena-informacijske-i-komunikacijske-tehnologije-za-poboljsanje-poslovnih-procesa.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048 621 978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci