18 ožu 2014

ODRŽAN SEMINAR ZA PODUZETNIKE POČETNIKE – „START UP – UPOZNAVANJE PODUZETNIČKE OKOLINE“

U okviru provedbe projekta „Poduzetnički impuls” za 2013. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar namijenjen poduzetnicima početnicima pod nazivom „Start up – Upoznavanje poduzetničke okoline”, a u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Križevci.

Seminar je održan 10., 11. i 17. ožujka 2014. godine u prostorijama PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, a prisustvovalo mu je dvadesetak poduzetnika početnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Seminar je trajao tri dana, a prisutni budući poduzetnici i oni koji su iskazali interes za poduzetništvo dobili su potrebne informacije i stekli znanja o svijetu poduzetništva, kritičnim faktorima uspjeha u poduzetništvu, pravnim oblicima registriranja djelatnosti, financiranju poduzetničkih pothvata, računovodstvu, porezima i doprinosima, marketingu te izradi poslovnog plana svojeg poduzetničkog pothvata.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za promicanje i provedbu razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a prisustvovanje za buduće poduzetnike je bilo besplatno, jer se sufinancira sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta iz programa „PODUZETNIČKI IMPULS” Program poticanja poduzetništva i obrtništva za 2013. godinu.

IMG 2481 copyIMG 2482 copy copyIMG 2519 copyIMG 2544minpo-ikona jpg

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci