07 ožu 2014

ODRŽANA POSLJEDNJA U NIZU RADIONICA ZA PODUZETNIKE I OBRTNIKE S PODRUČJA GRADA KRIŽEVACA NA TEMU PRIPREME PROJEKTNE DOKUMENTACIJE I PRIJAVE NA PODUZETNIČKI IMPULS 2014.

Dana 07. ožujka 2014. godine u prostorima Velike vijećnice Grada Križevaca u gradu Križevcima održana je posljednja u nizu radionica na temu pripreme projektne dokumentacije poduzetnika i obrtnika za kandidiranje na otvorene Javne pozive iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva „Poduzetnički impuls” za 2014. godinu Ministarstva poduzetništva i obrta.

Radionica je održana u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijske komore Koprivnica i Koprivničkog poduzetnika d.o.o.

Radionici su prisustvovala 24 poduzetnika i obrtnika koji su na ovoj radionici dobili potrebne informacije o uvjetima i prihvatljivim aktivnostima ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa, a nakon toga su prezentirani Prijavni obrazac i Tablica proračuna te su poduzetnici postavljali konkretna pitanja vezana uz svoje poduzetničke projekte koje namjeravaju kandidirati.

Provedbom ovih radionica informirano je sedamdesetak poduzetnika i obrtnika o kriterijima, mogućnostima i novinama Poduzetničkog impulsa 2014. te im je ponuđena stručna i tehnička pomoć potpornih institucija – organizatora ovih događaja s ciljem što uspješnije prijave svojih projekata na ovaj Program.

IMG 2427IMG 2432IMG 2442IMG 2448

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci