24 pro 2013

POZIV ZA ISKAZ INTERESA ČLANOVIMA HRVATSKOG KLASTERA KONKURENTNOSTI SEKTORA ELEKTRO-ENERGETSKIH I PROIZVODNIH STROJEVA I TEHNOLOGIJA ZA DOSTAVU PROJEKTNIH IDEJA ZA EUROPSKI FOND ZA REGIONALNI RAZVOJ 2014-2020.

Hrvatski klaster konkurentnosti poziva sve članove Hrvatskog klastera konkurentnosti sektora elektro-energetskih i proizvodnih strojeva i tehnologija da prijave i dostave svoje projektne ideje za Europski fond za regionalni razvoj 2014-2020.

Smjernice za popunjavanje prijavnog Obrasca služe za jasnije definiranje pojedinih dijelova Obrasca i pojmova, posebno pojmova važnih za unos podataka navedenih u Poglavlju 2, u dijelu koji se odnosi na tematsko područje, vrstu projekta i utjecaj projekta.

Na sljedećem linku možete pronaći prijavni Obrazac za dostavu projektnih ideja za financiranje iz fondova Europske unije, kao i Smjernice za popunjavanje predmetnog Obrasca:

Poziv za iskaz interesa

Smjernice

Popunjene prijavne Obrasce možete slati na e-mail adresu: [email protected]

Za dodatne informacije možete se obratiti u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048/621-978 i e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci