05 pro 2013

ODRŽANA 2. REDOVNA SKUPŠTINA HRVATSKOG KLASTERA KONKURENTNOSTI SEKTORA ELEKTRO-ENERGETSKIH I PROIZVODNIH STROJEVA I TEHNOLOGIJA

Dana 04. prosinca 2013. godine u Zagrebu je održana 2. redovna skupština Hrvatskog klastera konkurentnosti, sektora elektro-energetskih i proizvodnih strojeva i tehnologija kojoj je prisustvovala predstavnica PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja, članice Hrvatskog klastera konkurenentosti kao i navedenog sektora.

Na Skupštini su ukratko prezentirane Strateške smjernice za sektor elektro-energetskih i proizvodnih strojeva i tehnologija  koje su i usvojene od strane članova Skupštine.

Hrvatski klaster konkurentnosti je neprofitna organizacija, identificirana i osnovana na inicijativu Vlade RH, u okviru sektora od strateškog interesa za razvoj Republike Hrvatske, koja povezuje privatne, znanstveno-istraživačke i javne institucije.

Namjera je okupiti sve najbolje gospodarstvenike u određenom sektoru – male, srednje i velike poduzetnike, predstavnike regionalne i lokalne samouprave te znanstveno-istraživačke institucije, kako bi se uspostavila sinergija i zajednička suradnja s ciljem jačanja konkurentnosti sektora na nacionalnoj razini.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci