24 srp 2013

RASPISAN NATJEČAJ U OKVIRU PROGRAMA ZAJEDNICE – PROGRESS

Natječaj je otvoren za podnošenje prijedloga projekata za uspostavu 4-godišnjih okvirnih ugovora o partnerstvu s mrežama organizacija civilnoga društva na razini EU koje djeluju u području promicanja socijalne uključenosti i smanjenja siromaštva te aktivnosti u promicanju socijalnog poduzetništva i mikrofinanciranja.

Program PROGRESS je financijski instrument podrške razvoja i usklađivanja EU politike u područjima: zapošljavanje, socijalno uključivanje i socijalna zaštita, mogućnosti zapošljavanja, antidiskriminacija, ravnopravnost spolova.

Program PROGRESS otvoren je za prijavu za zemlje članice EU, zemlje kandidatkinje (Srbija, bivša Jugoslavenska Republika Mekedonija i Turska) i zemlje EFTA/EEA (Norveška, Island, Lithenštajn).

Rok za prijavu projektnih prijedloga je 6. rujna 2013. godine.

Svu potrebnu natječajnu dokumentaciju možete pronaći na slijedećem linku: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=383&furtherCalls=yes.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na broj tel: 048/621-978 ili e-mail adresu: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci