27 svi 2013

OBAVIJEST O ODRŽAVANJU „DANA EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA“

Na Cvjetnom trgu u Zagrebu, dana 3. lipnja 2013. godine, bit će održan Dan Europskog socijalnog fonda u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskog sustava te u suradnji s Ministarstvom socijalne politike i mladih, Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Uredom za udruge Vlade Republike Hrvatske.

U vidu otvorenog sajma bit će predstavljeni projekti iz područja socijalnog uključivanja, zapošljavanja i obrazovanja, financirani u okviru pretpristupnog programa Europske unije za Republiku Hrvatsku – IPA IV. Komponenta – Razvoj ljudskih potencijala.

U blizini sajma također će se održavati predavanja i radionice.

U Kulturno-informativnom centru KIC od 11:45 do 15:00 sati bit će održano predstavljanje prioritetnih područja financiranja iz EU fondova: socijalno uključivanje, zapošljavanje, obrazovanje i razvoj civilnog društva. Uz predavanja hrvatskih stručnjaka, predavanja će održati i stručnjaci iz Slovenije i Litve te će predstaviti vlastita iskustva u provedbi Europskog socijalnog fonda.

U net.kulturnom klubu Mama od 9:00 do 16:00 bit će održane radionice „Pisanje projekata za početnike”. Na radionicama koje su namijenjene osobama koje nemaju iskustva u pisanju projekata bit će prenesene osnovne informacije o upravljanju projektnim ciklusom i fazama razvoja projekata, a kroz praktični rad polaznici će saznati kako projektnu ideju pretvoriti u pisani projekt.

Sve detalje o prijavama na radionice i predavanja dostupne su na stranici http://www.ljudskipotencijali.hr/prijave-na-predavanje-i-radionicu-u-sklopu-dana-europskog-socijalnog-fonda.html

Zbog ograničenog broja mjesta pozivamo zainteresirane da prijavu pošalju što prije, jer će po popunjavanju raspoloživih mjesta prijave biti zatvorene.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci