22 svi 2013

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA “ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE POČETNIKE”

U Zagrebu dana 04. lipnja 2013. u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore s početkom u 10,00 sati održat će se radionica pod nazivom „Erasmus za poduzetnike početnike” na kojoj će se predstavit program projekta.

Od ove godine, Republika Hrvatska kao korisnica CIP programa, može po prvi puta sudjelovati u programu Erasmus za poduzetnike početnike. Hrvatska gospodarska komora, kao posrednička institucija u programu Erasmus u naredne dvije godine omogućit će svim zaintereresiranim hrvatskim poduzetnicima da se uključe u program i pokušaju ostvariti međunarodnu razmjenu s poduzetnicima iz drugih europskih zemalja.

Poduzetnici početnici i oni koji to žele postati će imati priliku proširiti svoje radno iskustvo u trajanju od 1-6 mjeseci, uz iskusnijeg i već etabliranog poduzetnika iz neke druge zemlje Europske Unije te naučiti kako voditi i razvijati vlastiti biznis.

U navedeni projekt mogu se uključiti i hrvatski uspješni poduzetnici koji bi bili domaćini poduzetnicima početnicima iz drugih europskih zemalja čime im se pruža mogućnost internacionalizacije vlastitog poslovanja.

Više informacija o samoj prijavi možete pronaći na sljedećem linku: http://www.een.hr/hr/vijesti/predstavljanje-programa-erasmus-za-mlade-poduzetnike-pocetnike/482/.

Za dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48 000 Koprivnica te na broj telefona 048 621 978 i e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci