26 tra 2013

NAJAVA XVII. NACIONALNOG SAVJETOVANJA O GOSPODARSTVU I PODUZETNIŠTVU „USUSRET STRUKTURNIM FONDOVIMA EU“

Ministarstvo poduzetništva i obrta već tradicionalno i ove godine organizira XVII. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu a tema ovogodišnjeg savjetovanja je „Ususret Strukturnim fondovima Europske unije”. 

Savjetovanje će se održati od 9. do 11. svibnja 2013. godine u Toplicama Sveti Martin na Muri s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za razvoj poduzetništva i obrtništva, te gospodarstva u cjelini. 

Savjetovanje okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike JLP(R)-a, razvojne agencije, strukovna udruženja te ostale institucije, mjesto je pogodno za razmjenu iskustava i dobre prakse, rasprava o aktualnim gospodarskim problemima naročito kroz tribinu „Pitajte Vladu” u kojoj sudjeluju predstavnici ministarstava Vlade Republike Hrvatske. 

Radni dio programa Savjetovanja podijeljen je u dva dana, a s obzirom na skorašnje pristupanje Republike Hrvatske Europskoj uniji, savjetovanje je u potpunosti posvećeno mogućnostima i perspektivama financiranja poduzetničkih projekata iz fondova Europske unije. 

Već tradicionalno na Savjetovanju će se dodijeliti nagrade najboljim mikro, malim i srednjim poduzetnicima, najboljoj potpornoj instituciji te učenicima i studentima za najbolji poslovni plan i projekt. 

Program XVII. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu možete vidjeti ovdje:

http://nasa.minpo.hr/UserDocsImages/Program%20Savjetovanja%202013.pdf 

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci