02 tra 2013

AGENCIJA ZA MOBILNOST ORGANIZIRA OSPOSOBLJAVANJE “OD IDEJE DO PROJEKTA”

Agencija za mobilnost i programe EU organizira jednodnevno osposobljavanje “Od ideje do projekta” za predstavnike organizacija koje planiraju prijaviti projekt na roku 01. svibnja 2013.

Cilj osposobljavanja je stjecanje znanja za pisanje projekata u sklopu programa “Mladi na djelu” te na taj način olakšavanje procesa obrazlaganja projektnih zamisli prema zadanom obrascu i podnošenje kvalitetnih projeknih prijava.

Osposobljavanje će se održati 19. travnja 2013. godine u Zagrebu, dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža, Frankopanska 26. Početak je predviđen u jutarnjim, a završetak u poslijepodnevnim satima.

Uz prijavni obrazac koji možete ispuniti na slijedećem linku, kao uvjet za sudjelovanje potrebno je i na [email protected] poslati radnu verziju projektne prijave.

Rok za prijavu: 10. travnja 2013. godine.

Radnu verziju projektne prijave za sve akcije osim EVS-a možete ispuniti na trenutno važećem e-obrascu koji se nalazi na ovom linku: http://mobilnost.hr/index.php?id=374

Obrazac prijave u sklopu Europske volonterske službe možete pronaći na istom linku u Word formatu.

(VAŽNO!) E-obrazac kreiran je u PDF formatu te ga je prilikom ispunjavanja radne verzije bitno pohraniti na osobno računalo, bez korištenja funkcije „submit”. Sredinom travnja očekuje se nova verzija e-obrasca koji će se biti važeći za prijavu projekata na roku 01. svibnja.Prijave su otvorene za potencijalne korisnike s područja cijele Hrvatske, a Agencija snosi troškove ručka za sudionike te djelomično refundira putne troškove u slučaju korištenja javnog prijevoza i to na sljedeći način:

• sudionici čija povratna putna karta iznosi do 100kn samostalno financiraju put

• sudionicima čija povratna putna karta iznosi preko 100kn Agencija refundira 80% putnih troškova

Sa svim sudionicima će se mehanizam financiranja njihovog sudjelovanja regulirati sklapanjem Ugovora između Agencije i organizacije koju sudionik predstavlja.

Za dodatne inforamacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, 48000 Koprivnica, te na broj telefona 048/ 621-978 i e-mail adresu: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci