07 sij 2013

KATALOG INVESTICIJA

U okviru promicanja stranih ulaganja u Republiku Hrvatsku Hrvatska agencija za malo gospodarstvo – HAMAG INVEST, koja je zadužena za poticanje razvoja malog gospodarstva, promociju i privlačenje investicija u poduzetništvo i stvaranje poticajnog okruženja, formira katalog investicija sa svrhom pružanja pomoći poduzetnicima kojima je potreban novi kapital za dodatno širenje poslovanja, ali i pronalazak strateških partnera iz inozemstva koji mogu otvoriti vrata prilikom izlaska na nova tržišta.

Katalog investicija ima za cilj objediniti podatke na jednom mjestu o: investitorima koji imaju projekte u tijeku, a mogli bi uz nove partnere ući u nove projekte; o planiranim projektima (koji su već razrađeni i imaju djelomično osigurano finaciranje) ili o poduzetnicima koji posluju a zainteresirani su za strateškog ili financijskog partnera koji bi uložio u njihovu tvrtku ili postao suvlasnik.

U privitku se nalaze Anketni upitnik za poduzetnike koji već posluju i traže ulaganje u vlasnički kapital i Anketni upitnik za poduzetnike koji žele realizirati greenfield ulaganja i trebaju ulaganja u vlasnički kapital koji ukoliko ste zainteresirani molimo da popunite i vratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na e-mail: [email protected] najkasnije do 14. siječnja 2013. godine, kako bismo dobivene podatke mogli što prije proslijediti u HAMAG INVEST.

Za dodatne informacije i pitanja oko popunjavanja upitnika možete kontaktirati voditeljicu Odjela financija, poticanja poduzetništva i ulaganja Gordanu Kotarščak na tel: 621-978 ili e-mail: [email protected].


Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci