03 ruj 2012

NATJEČAJ ZA ETWINNING RADIONICU PROFESIONALNOG USAVRŠAVANJA U FRANCUSKOJ

Agencija za mobilnost i programe objavila je natječaj za eTwinning radionicu profesionalnog usavršavanja u Francuskoj.

eTwinning radionica održava se u Francuskoj, u gradu Poitiers, u periodu od 16. do 18. studenog 2012. godine.

Tema radionice je „Podučavanje jezika”, a usmjerena je na razvoj vještina pedagoške uporabe audio i video materijala u okviru eTwinning projekata.

Agencija za mobilnost i programe EU odabrat će dva nastavnika kojima će dodijeliti financijsku potporu za putne troškove i kotizaciju.

Radionice profesionalnog usavršavanja namijenjene su pojedincima koji žele naučiti više o eTwinningu i razviti svoje vještine u suradnji na europskoj razini koristeći informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT).

Na natječaj se mogu javiti nastavnici jezika koji podučavaju učenike od 11 do 18 godina i koji su registrirani na portal www.etwinning.net.

Prednost kod same prijave ostvariti će prijavitelji koji još nisu sudjelovali na eTwinning radionicama i seminarima, a za sudjelovanje na ovoj radionici obvezno je znanje francuskog jezika.

Krajnji rok za prijavu je 17. rujna 2012. godine, dok sve podatke o samoj registraciji, kao i postupku prijave možete pronaći na slijedećoj web adresi: http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=145.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci