11 tra 2012

POZIV NA REGIONALNI INFORMATIVNI DAN O SUDJELOVANJU U CENTRALIZIRANIM AKTIVNOSTIMA PROGRAMA ZA CJELOŽIVOTNO UČENJE

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU održava se Regionalni informativni dan na temu centraliziranih aktivnosti Programa za cjeloživotno učenje. Cilj Regionalnog informativnog dana jest predstaviti mogućnosti korištenja centraliziranih aktivnosti Programa za cjeloživotno učenje za potencijalne korisnike iz Hrvatske ali i zemalja regije: Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije te osiguravanje platforme za stvaranje kontakata i uspostavljanje buduće suradnje predstavnika iz regije.

Tijekom regionalnog informativnog dana predstavit će se centralizirane aktivnosti Comenius, Erasmus, Leonardo da Vinci i Grundtvig programa, Transverzalnog i Jean Monnet programa kao i primjeri dobre prakse centraliziranih aktivnosti. Predavači će biti predstavnici Europske komisije i Izvršne Agencije za obrazovanje, kulturu i audiovizualne medije.

Regionalni informativni dan održat će se 22. svibnja 2012. godine u Zagrebu, u Hotelu Dubrovnik, Gajeva 1, a predviđeno trajanje događanja je od 10,00 do 15,30 sati. Kako je broj sudionika ograničen, prijavu je moguće izvršiti najkasnije do 05. svibnja 2012. godine.

Za sve dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti putem e-mail adrese: [email protected] ili u PORU Razvojnu agenciju na broj telefona: 048/621-978 ili putem e-mail adrese: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci