12 tra 2011

DANI ODRŽIVE ENERGIJE U KRIŽEVCIMA

U sklopu europskog tjedna održive energije u Križevcima se, u organizaciji Grada i udruga POINT iz Križevaca i DOOR iz Zagreba, 14. i 15. travnja 2011. godine održavaju Dani održive energije – Energy Days @ Križevci. Cilj događanja je informirati građane o obnovljivim izvorima energije i energetskoj učinkovitosti. 

U četvrtak, 14. travnja 2011. godine, u 19:30 sati u Podrumskoj dvorani Hrvatskog doma održat će se tribina na temu „Perspektive razvoja obnovljivih izvora energije u Križevcima“. Na tribini će prisustvovati predstavnici HEP Obnovljivih izvora energije, Energetskog instituta Hrvoje Požar, Instituta za međunarodne odnose, UNDP-a, a također će prisustvovati i gradonačelnik Grada Križevaca gospodin Branko Hrg. 

U petak, 15. travnja 2011. godine, na glavnom križevačkom trgu održat će se sajam/izložba tvrtki s asortimanom i uslugama iz područja obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti, a koje djeluju na širem području Križevaca. 

Sudjelovanje za tvrtke na sajmu je besplatno, a osiguran im je prostor na trgu i jedan štand na kojem mogu predstaviti svoje proizvode i usluge.

Za dodatne informacije ili prijedloge obratite se na e-mail: [email protected]“>[email protected], zatim u Križevački poduzetnički centar d.o.o. na e-mail: [email protected]“>[email protected], na telefon 048/621-933 ili u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, 48000 Koprivnica, na broj telefona 048/621-978 ili na e-mail: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci