10 velj 2011

NAJAVA SEMINARA “METODOLOGIJA ZA IZRADU INVESTICIJSKIH ELABORATA I POTICAJI S OSNOVE INVESTICIJSKIH ULAGANJA“ ZA PODUZETNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Dana 21. i 22. veljače 2011. godine u okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2010. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, organizira seminar za poduzetnike izvoznike “Kako izvoziti-HIO” na temu „Metodologija za izradu investicijskih elaborata i poticaji s osnove investicijskih ulaganja“.

Seminar „Metodologija za izradu investicijskih elaborata i poticaji s osnove investicijskih ulaganja” će se održavati 21. i 22. veljače 2011. godine (ponedjeljak i utorak), u vremenu od 09 do 15 sati, u prostorijama Koprivničko-križevačke županije, Antuna Nemčića 5, soba 28/I, Koprivnica.

Seminar obuhvaća slijedeće teme:

– Investicijska studija/Poslovni plan ulaganja

– Metodologija za izradu investicijskih ulaganja

– Ocjena isplativosti investicijskih ulaganja

– Zakonski okvir poreznih i drugih pogodnosti za investitore/ulagače

Izvođač seminara je gospođa Vida Iličić iz Poduzetničkog centara Pakrac d.o.o., dok je prisustvovanje na seminaru za poduzetnike besplatno.

Molimo zainteresirane za ovaj seminar da pošalju popunjenu prijavnicu, zaključno s 18. veljače 2011. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radić 2/1, Koprivnica na fax: 621-957 ili e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci