05 pro 2010

ODRŽAN ČETVRTI SEMINAR „EU FONDOVI“ ZA PODUZETNIKE S PODRUČJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

U okviru provedbe projekta „Obrazovanje za poduzetništvo“ za 2010. godinu Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja organizirala je seminar za poduzetnike „EU fondovi“ koji je održan 02. i 03. prosinca 2010. godine u prostoru Koprivničko-križevačke županije, a prisustvovalo mu je 12 poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije.

Polaznici seminara dobili su nove informacije i stekli nova znanja o politici i fondovima Europske unije, kao i o mogućnostima financiranja projekata poslovnog sektora u okviru pretpristupnih fondova Europske unije. Predstavljene su sve komponente IPA programa za Republiku Hrvatsku i Program Zajednice za poslovni sektor, te su poduzetnici stekli nova znanja vezano uz podnošenje projektnih prijedloga, mogućnost traženja potencijalnih partnera u projektu i metodologiju pripreme i provedbe projektnih prijedloga sufinanciranih sredstvima Europske unije.

Izvođač seminara bila je PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja za provedbu i promicanje razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, a sudjelovanje na seminaru bilo je besplatno.

 

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci