02 stu 2010

NAJAVA 13. OBRTNIČKOG I GOSPODARSKOG SAJMA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA

 

Od 05. do 07. studenog 2010. godine u Križevcima se održava 13. po redu Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca, a u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, Grada Križevaca, HGK Županijske komore Koprivnica, HOK Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Križevačkog poduzetničkog centra d.o.o., Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, Turističke zajednice Grada Križevaca, Udruženja obrtnika Križevci i PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

U okviru ovogodišnjeg sajma, u petak, 05. studenog 2010. godine s početkom u 9,30 sati održat će se Susret s poduzetnicima i gospodarstvenicima na temu provedbe Operativnog plana poticanja za Koprivničko-križevačku županiju – provedba mjera gospodarskog oporavka, a susretu će nazočiti gospođa Tihana Kraljić, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva, nakon čega slijedi svečano otvorenje sajma u 11,00 sati.

Osim izlagačkog dijela na kojem će se ove godine predstaviti više od 250 izlagača, sajam će biti popraćen i brojnim izložbama, stručnim radionicama, prezentacijama i predavanjima.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i ove će godine predstaviti svoje aktivnosti na izlagačkom prostoru ukupne površine 12 m2.

Pozivamo sve zainteresirane da posjete 13. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima, kao i izlagački prostor PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci