23 kol 2010

POTRAGA ZA PROJEKTNIM PARTNERIMA ZA PRIJAVU NA DRUGI NATJEČAJ U OKVIRU IPA PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE MAĐARSKA-HRVATSKA 2007.-2013.

 

Na temelju uspješne suradnje s mađarskim projektnim partnerima (institucijama i udrugama civilnog društva) tijekom provedbe pet projekata u okviru prvog natječaja IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013. u kojima PORA sudjeluje kao projektni partner, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja zaprimila je upit Regionalnog izvornog centra Južnog Zadunavlja iz Mađarske za pomoć u uspostavi partnerstava i sudjelovanje u nekoliko projektnih ideja za prijavu na otvoreni natječaj u okviru IPA Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2007.-2013.

Projektne ideje vezane su uz održivi razvoj okoliša u pograničnom području, promicanje mobilnosti na tržištu rada i suradnju obrazovnih institucija na području izrade zajedničkih kurikuluma u prekograničnom području.

Za detaljnije informacije o projektnim prijedlozima, kao i mogućoj uspostavi partnerstava i sudjelovanje u projektnim prijedlozima obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na tel: 621-978 ili e-mail: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci