14 sij 2010

OBJAVLJEN NATJEČAJ ZA VANJSKE STRUČNJAKE ZA EVALUACIJU PROJEKATA U OKVIRU PROGRAMA MLADI NA DJELU

Agencija za mobilnost i programe EU objavila je natječaj za odabir vanjskih stručnjaka za evaluaciju projekata u okviru programa Mladi na djelu.

Program Mladi na djelu namijenjen je mladima i omogućava realizaciju projekata poput razmjene mladih, raznih inicijativa mladih, demokratskih projekata mladih, Europske volonterske službe, osposobljavanja i umrežavanja u području rada s mladima, te razvijanje novih partnerstava u Europi.

Vanjski stručnjaci ocjenjivati će projektne prijedloge pristigle na natječaje otvorene u okviru programa Mladi na djelu u 2010. godini.

Vanjski stručnjaci mogu biti zaposleni u bilo kojoj organizaciji koja je povezana s neformalnim obrazovanjem i radom s mladima kao što su udruge, ustanove koje provode bilo kakav oblik neformalnog obrazovanja za mlade, lokalna i regionalna javna tijela i slično. Od iznimne važnosti su znanje i kompetencije vanjskog stručnjaka, jer će on/ona evaluirati projektne prijave neovisno o Agenciji za mobilnost i programe Europske unije i na taj način doprinijeti odluci o dodjeljivanju sredstava projektnim prijedlozima.

Vanjski stručnjaci, uz znanje i vještine, moraju posjedovati i iskustvo na području neformalnog obrazovanja, kao i poznavanje programa Mladi na djelu. Prednost pri odabiru imati će oni vanjski stručnjaci koji posjeduju iskustvo u međunarodnim odnosima i projektima.

Rok za prijavu na natječaj je zaključno do 28. siječnja 2010. godine.

Sve potrebne informacije, ako i obrasci za prijavu dostupni su na slijedećoj web adresi: http://www.mobilnost.hr/nio.php?n=35.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci