19 stu 2009

NAJAVA ODRŽAVANJA INFORMATIVNIH RADIONICA NA TEME „POTICANJE INTENZIVNIJEG UKLJUČIVANJA OSOBA S INVALIDITETOM NA TRŽIŠTE RADA“ I „MLADI NA TRŽIŠTU RADA“ HZZ-a

Odjel za financiranje i ugovaranje projekata EU (CES DFC) Hrvatskog zavoda za zapošljavanje najavljuje održavanje informativnih radionica za potencijalne korisnike bespovratnih sredstava za dvije grant sheme: „Poticanje intenzivnijeg uključivanja osoba s invaliditetom na tržište rada“ i „Mladi na tržištu rada“ u okviru IV. komponente programa IPA – Razvoj ljudskih potencijala.

Na informativnim radionicama pružiti će se informacije o natječajnim procedurama i načinu popunjavanja natječajne dokumentacije.

 
Radionice će se održati u slijedećim gradovima: Splitu , Rijeci, Zagrebu i Osijeku.

Radionica u Zagrebu održati će se 9. prosinca 2009. godine od 9.00 – 17.00 sati u Kino dvorani,  Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ulica grada Vukovara 78 (rok za dostavu prijava: 2. prosinac 2009.).

Budući je broj sudionika/ca ograničen, sudjelovanje na radionici potrebno je potvrditi putem priloženog Prijavnog obrasca.doc na e-mail: [email protected] (s naznakom Prijava na radionicu) ili na broj faxa: 01/6401-901.

Sve informacije o natječajima možete pronaći na web stranicama Odjela za financiranje i ugovaranje projekata EU, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje www.hzz.hr/dfc.

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci