07 ruj 2009

OBJAVLJEN NATJEČAJ REGIONALNA MREŽA LOKALNIH OBRAZOVNIH USTANOVA

Agencija za strukovno obrazovanje objavila je natječaj pod nazivom «Regionalna mreža lokalnih obrazovnih ustanova».

Cilj natječaja je modernizacija postojećih i razvoj novih kratkih programa obrazovanja odraslih putem stvaranja regionalne mreže ustanova za obrazovanje odraslih, povećanje konkurentnosti zaposlenika i nezaposlenih prilagođavanjem potrebama tržišta rada i promicanje jednakih mogućnosti za sve u pristupu tržištu rada.

Prijaviti se mogu ustanove za obrazovanje odraslih (osnovne i srednje škole, pučka otvorena učilišta, veleučilišta i druge ustanove prijavljene za obrazovanje odraslih u Registru Trgovačkog suda Republike Hrvatske).

Prijavitelj mora obvezno imati ustanovu za obrazovanje odraslih kao partnera u projektnom prijedlogu, te također jedan od partnera može biti i nevladina udruga.

Projekt može trajati između 10 i 12 mjeseci, te se sve planirane aktivnosti moraju provoditi u Hrvatskoj.

Minimalan iznos sredstava koji se projektom može ostvariti je 70.000,00 Eura, dok se maksimalno projektom može ostvariti 300.000,00 Eura. Projektom se može financirati maksimalno 85% ukupnih prihvatljivih troškova, dok preostalih 15% mora osigurati prijavitelj projekta.

Rok za podnošenje projektnih prijedloga je 28. siječnja 2010. godine.

Informativne radionice za potencijalne prijavitelje održati će se 12. i 13. listopada 2009. godine u Zagrebu.

Dodatne informacije o natječaju, kao i obrazac za prijavu dostupni se na slijedećoj web adresi:

http://www.aso.hr/defco/default.aspx?id=155.

Za sve dodatne informacije, kao i stručnu i tehničku pomoć obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci