08 srp 2009

APIU OBJAVILA JAVNI POZIV ZA KANDIDIRANJE ULAGAČKIH PROJEKATA ZA NAGRADU «ULAGAČ GODINE»

Agencija za promicanje izvoza i ulaganja, svjesna važnosti poboljšanja ulagačkog okruženja te poticanja novih ulaganja, koja su prvenstveno izvozno orijentirana, donose višu dodanu vrijednost te nove tehnologije i tehnološke postupke, stvaraju nova radna mjesta te potiču razvoj manje razvijenih dijelova RH, drugu godinu zaredom dodijeliti će nagrade, za ulaganja koja zadovoljavaju navedene uvjete s naglaskom na društveno odgovorne i ekološki svjesne ulagačke projekte.

Kategorije nagrada su sljedeće:

1. NOVO ULAGANJE GODINE

2. ULAGANJE S NAJVEĆIM BROJEM NOVOZAPOSLENIH

3. NAGRADA ZA NAJINOVATIVNIJE PODUZEĆE

4. ULAGANJE U MANJE RAZVIJENO PODRUČJE RH

5. PRIZNANJE JEDINICI LOKALNE SAMOUPRAVE ZA USPJEŠNOST NA PODRUČJU PRIVLAČENJA ULAGANJA

Na Javni poziv se mogu prijaviti i kandidirati svoje projekte ulaganja realizirane u 2008. godini, sve pravne i fizičke osobe, institucije, županije, gradovi, općine, razvojne agencije i poduzetnički centri.

Natječaj je otvoren do 01. rujna 2009. godine. Obrasce prijave možete pronaći na web stranici www.apiu.hr koji se sa svom potrebnom dokumentacijom vezanom za Natječaj dostavljaju na slijedeću adresu:

AGENCIJA ZA PROMICANJE IZVOZA I ULAGANJA

REF: Javni poziv za kandidiranje ulagačkih projekata za nagradu

“Ulagač godine”

Andrije Hebranga 34/II

10000 Zagreb

Stručna komisija će na temelju pristiglih prijava a u skladu s navedenim kriterijima odabrati dobitnike. Službeni rezultati će biti objavljeni na dodjeli nagrada u listopadu 2009. godine, a točan datum dodjele će biti objavljen naknadno.

Za sve dodatne informacije vezane za Natječaj slobodno se obratite u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja na broj telefona 048/621-978 ili putem e-maila [email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci