19 svi 2009

MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI OBJAVILO POZIV ZA DODJELU FINANCIJSKE POTPORE KLUBOVIMA MLADIH

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti objavilo je poziv za prijavu projektnih prijedloga za dodjelu financijske potpore klubovima mladih u 2009. godini.

Prijaviti se mogu udruge mladih registrirane u Republici Hrvatskoj koje svojim radom doprinose socijalnom osnaživanju mladih.

Financijska potpora može se ostvariti za razdoblje od 8 mjeseci, te se za prijavljeni projekt može ostvariti maksimalno 90.000,00 kuna.

Financirati se mogu: neizravni troškovi kluba mladih (do 20% zatraženih sredstava), izravni troškovi za provedbu aktivnosti u okviru projekta (do 60% zatraženih sredstava), te izravni troškovi za klub i voditelja kluba (do 20% zatraženih sredstava).

Poziv je otvoren zaključno do 10. lipnja 2009. godine.

Dodatne informacije o pozivu, kao i obrazac za prijavu dostupni se na slijedećoj web adresi: http://www.mobms.hr/obavijesti/natjecaji-i-javni-pozivi.aspx.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci