02 tra 2009

MINISTARSTVO OBITELJI, BRANITELJA I MEĐUGENERACIJSKE SOLIDARNOSTI OBJAVILO JAVNI POZIV ZA OSNIVANJE ZADRUGA HRVATSKIH BRANITELJA

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti objavilo je Javni poziv za Mjeru osnivanja zadruga hrvatskih branitelja, a u okviru Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja.

Za potporu se mogu kandidirati zadruge hrvatskih branitelja koje imaju najmanje 6 članova, te to sada nisu bile korisnice ove potpore.

Novčana potpora iznosi 150.000,00 kuna, jednokratna je i mora se utrošiti namjenski u skladu s poslovnim planom.

U državnom proračunu za 2009. godinu osigurana su sredstva za odobravanje 66 zahtjeva zaprimljena po ovom Javnom pozivu.

Rok za podnošenje zahtjeva je zaključno do 30. travnja 2009. godine.

Dodatne informacije o Javnom pozivu, kao i obrazac za prijavu dostupni se na slijedećoj web adresi:  http://www.mobms.hr/obavijesti/natjecaji-i-javni-pozivi.aspx.

Za sve dodatne informacije obratite se u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Braće Radića 2/1, Koprivnica, tel: 621-978 ili putem e-maila: [email protected]“>[email protected].

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci