13 stu 2008

ODRŽAN SEMINAR EBCL – European Business Competence Licence

U okviru provedbe projekta «Obrazovanje za poduzetništvo» za 2008. godinu, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, a u organizaciji PORE Razvojne agencije Podravine i Prigorja i HGK-Županijske komore Koprivnica, održan je seminar na temu EBCL – European Business Competence Licence/Europska potvrda poslovnih kompetencija, A stupanj.

Seminar se održavao od 10. do 13. studenoga 2008. (od ponedjeljka do četvrtka) u prostorijama HGK-Županijske komore Koprivnica, Josipa Vargovića 1/1, Koprivnica u vremenu od 16,00 do 20,00 sati, a prisustvovalo mu je devetnaest koprivničkih poduzetnika.

Seminar je bio besplatan za poduzetnike.

Nakon završenih predavanja i prisustvovanja na seminaru kroz sva četiri dana, polaznici su primili Potvrde za sudjelovanje na seminaru EBCL, A stupanj.

Polaznicima se kao slijedeći korak sugeriralo polaganje EBCL ispita, stupnja A, kako bi stekli međunarodno priznat certifikat i time mogućnost nastavljanja svoje edukacije.

Izvođač EBCL seminara je bila je Akademija Petar Zrinski iz Zagreba, a predavačice na seminaru gospođa Ljiljana Skenderović i gospođa Elizabeth Sobota.

Zbog velike zainteresiranosti za ovaj seminar, u pripremi je organizacija EBCL seminara i za ostale zainteresirane poduzetnike koji su iskazali želju za prisustvovanjem.

ODRŽAN SEMINAR EBCL – European Business Competence Licence

ODRŽAN SEMINAR EBCL – European Business Competence Licence

Print Friendly, PDF & Email

Povezani članci